Добър адвокат наказателно право в Пловдив:⚖️Адв. Иван Цветков

Надежден наказателен адвокат в Пловдив, съчетаващ юридическа експертиза и успешни резултати в разнообразни наказателни случаи. Нашата специализирана практика предоставя качествени правни решения и ефективно представяне, за да осигури най-добрата защита на правата и интересите на клиентите.

Принципи в работата на нашите опитни наказателни адвокати в град Пловдив:

  1. Професионална Експертиза и Знание в Наказателното Право: Нашите изключителни наказателни адвокати в Пловдив разполагат с дълбоки познания в областта на наказателното право, включително последните законови промени и съдебна практика в Районен съд – Пловдив, Окръжен съд – Пловдив и Апелативен съд – Плводив. Този принцип ни отличава със специализация и експертност, които осигуряват надеждна защита на клиентите ни.
  2. Индивидуален Подход и Адаптация към Случая: Нашият наказателени адвокати в Пловдив се отличава със способността си да разработва индивидуални стратегии за всяко дело. Нашият екип трябва да анализира уникалните обстоятелства на случая и да предостави персонализирано решение, което повишава шансовете за успешно представление по делото.
  3. Професионална Комуникация и Доверие: Важен аспект от нашата работа, като добри наказателни адвокати е умението да комуникираме със сложни правни понятия ясно и разбираемо за клиентите си. Нашата цел е да поддържаме открита комуникация, основана на доверия, което подсилва отношенията с клиентите и гарантира, че те се чувстват уверени в представителството на своите случаи.

услуги, които предлагаме

Ние осигуряваме най-добрите наказателно-правни услуги за нашите клиенти.

Нуждаете се от добър наказателен адвокат, с опит и професионализъм? Вие сте на точното място.

Съдебно представителство

Предлагаме защита в съдебната фаза на наказателния процес. Защита пред районен, окръжен, апелативен и върховен съд. Ако срещу Вас има внесен обвинителен акт следва незабавно да се свържете с нас, защото следва да се очертае линия на защитата ви..

Задържане под стража за 72 часа

Може да бъдете задържан за24 часа и 72 часа, като мярката може да бъде удължена от съда. Често задържането е с призовката. Ако получите призовка да се явите на разпит, е важно веднага да се обърнете към адвокат, за да можете да отидете със защитник на раз...

Обжалване на мярка за неотклонение

До 72-рия час прокурорът прави искане до съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Насрочва се съдебно заседание. Защитата е задължителна, тък като сте лишени от свобода и това положение може да бъде потвърдено от съда..

Защита пред разследващи органи

Имаме богат опит и оказва правна помощ и защита, изразяващи се в процесуално представителство, защита и съдействие пред разследващи органи в наказателния процес на обвиняеми и пострадали. Събиране на доказателства и свидетели

Реабилитация и предсрочно освобождаване

Предлагаме правна помощ и представителство в производство по условно предсрочно освобождаване. Предлагаме защита в производство по реабилитация. Заличаване на полицейска регистрация...

Обезщетения за неоснователни обвинения

С нас ще получите максимални обезщетения, че неоснователно Ви е повдигнато обвинение. Жалби до Европейския съд по правата на човека, в Страсбург. Обезщетения при неоснователно задържане..

Кои сме ние?

Нашата наказателна адвокатска кантора разполага с изключително квалифициран и опитен екип от адвокати, които обединяват професионализъм, съобразеност с най-новите законови промени и неспирна ангажираност към правата и интересите на клиентите.

Свържете се с нас

Телефонен номер

0876888878

Работно време на офис в Пловдив

9:30ч. - 18:00ч.

0876888878