Добри наказателни адвокати в Русе ⚖️адв. Иван Цветков и екип

Опитен наказателен адвокат в Русе, предоставящ компетентни правни решения и изчерпателна защита в наказателни дела. Със завиден трактат от успешно завършени случаи и професионално представяне, ние сме вашият надежден партньор за защита на правата и интересите ви.

Основни принципни на нашия екип от наказателни адвокати:

  1. Експертност и Актуално Знание в Наказателното Право: Добрият наказателен адвокат в Русе трябва да разполага с дълбоки познания в областта на наказателното право, включително последните законови промени и решения на съдилищата. Ние познаваме съдебната практика по наказателни дела на Районен съд – Русе и Окръжен съд – Русе. Този принцип подчертава високите стандарти на компетентност и актуалност на предоставяната от нас правна помощ.
  2. Индивидуален Подход и Стратегическо Мислене: Считаме, че добрият наказателен адвокат в Русе трябва да анализира внимателно всеки случай и да разработи уникална стратегия за защита. Ние се адаптираме към специфичните обстоятелства и нужди на клиента, осигурявайки оптимално представителство пред съда, като съдействаме за високи резултати.
  3. Силни Комуникационни Умения и Доверие: Професионалната комуникация е от съществено значение за добрия наказателен адвокат. Ние можем да представим сложни правни аспекти на разбираем и убедителен начин както пред съдилището, така и пред клиентите ни. Доверието и откритостта в комуникацията са ключови за успешната работа и сътрудничество с клиентите.

услуги, които предлагаме

Ние осигуряваме най-добрите наказателно-правни услуги за нашите клиенти.

Нуждаете се от добър наказателен адвокат, с опит и професионализъм? Вие сте на точното място.

Съдебно представителство

Предлагаме защита в съдебната фаза на наказателния процес. Защита пред районен, окръжен, апелативен и върховен съд. Ако срещу Вас има внесен обвинителен акт следва незабавно да се свържете с нас, защото следва да се очертае линия на защитата ви..

Задържане под стража за 72 часа

Може да бъдете задържан за24 часа и 72 часа, като мярката може да бъде удължена от съда. Често задържането е с призовката. Ако получите призовка да се явите на разпит, е важно веднага да се обърнете към адвокат, за да можете да отидете със защитник на раз...

Обжалване на мярка за неотклонение

До 72-рия час прокурорът прави искане до съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Насрочва се съдебно заседание. Защитата е задължителна, тък като сте лишени от свобода и това положение може да бъде потвърдено от съда..

Защита пред разследващи органи

Имаме богат опит и оказва правна помощ и защита, изразяващи се в процесуално представителство, защита и съдействие пред разследващи органи в наказателния процес на обвиняеми и пострадали. Събиране на доказателства и свидетели

Реабилитация и предсрочно освобождаване

Предлагаме правна помощ и представителство в производство по условно предсрочно освобождаване. Предлагаме защита в производство по реабилитация. Заличаване на полицейска регистрация...

Обезщетения за неоснователни обвинения

С нас ще получите максимални обезщетения, че неоснователно Ви е повдигнато обвинение. Жалби до Европейския съд по правата на човека, в Страсбург. Обезщетения при неоснователно задържане..

Свържете се с нас

Телефонен номер

0876888878

Работно време на офис в Русе

9:30ч. - 18:00ч.

Кои сме ние?

Нашата наказателна адвокатска кантора разполага с изключително квалифициран и опитен екип от адвокати, които обединяват професионализъм, съобразеност с най-новите законови промени и неспирна ангажираност към правата и интересите на клиентите.
0876888878