Добър наказателен адвокат София:⚖️Адв. Иван Цветков и екип

Специализиран наказателен адвокат в София, предоставящ висококачествени правни решения и успешна защита в наказателни случаи. С нашето богато опит и ангажимент към професионализма, гарантираме ефективно представяне и защита на правата и интересите на нашите клиенти.

Напите принципи като водеща наказателна адвокатска кантора в град София:

  1. Експертност в Наказателното Право и Обширни Знания: Добрият наказателен адвокат в София трябва да разполага с високи компетенции в областта на наказателното право, включително последните законови изменения и решения на съдилищата. Ние ежедневно анализираме практика, по наказателни дела на Софийски районен съд, Софийски градски съд и Софийски апелативен съд. Този принцип гарантира най-висок стандарт на правна консултация и защита на клиентите ни.
  2. Стратегическо Мислене и Индивидуален Подход: Считаме, че добрият наказателен адвокат трябва да анализира внимателно всеки случай и да разработи уникална стратегия за защита. Нашият екип от наказателни адвокати се адаптира към конкретните обстоятелства на делото и клиента, осигурявайки оптимално представителство пред съда.
  3. Професионална Комуникация и Доверие: Силните комуникационни умения са ключов аспект за успешния наказателен адвокат. Ние можем да представим сложни правни аспекти, по разбираем и убедителен начин, както пред съда, така и пред нашите клиенти. Доверието и откритостта в комуникацията са от съществено значение за успешното сътрудничество и представителство на клиентите ни.

услуги, които предлагаме

Ние осигуряваме най-добрите наказателно-правни услуги за нашите клиенти.

Нуждаете се от добър наказателен адвокат, с опит и професионализъм? Вие сте на точното място.

Съдебно представителство

Предлагаме защита в съдебната фаза на наказателния процес. Защита пред районен, окръжен, апелативен и върховен съд. Ако срещу Вас има внесен обвинителен акт следва незабавно да се свържете с нас, защото следва да се очертае линия на защитата ви..

Задържане под стража за 72 часа

Може да бъдете задържан за24 часа и 72 часа, като мярката може да бъде удължена от съда. Често задържането е с призовката. Ако получите призовка да се явите на разпит, е важно веднага да се обърнете към адвокат, за да можете да отидете със защитник на раз...

Обжалване на мярка за неотклонение

До 72-рия час прокурорът прави искане до съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Насрочва се съдебно заседание. Защитата е задължителна, тък като сте лишени от свобода и това положение може да бъде потвърдено от съда..

Защита пред разследващи органи

Имаме богат опит и оказва правна помощ и защита, изразяващи се в процесуално представителство, защита и съдействие пред разследващи органи в наказателния процес на обвиняеми и пострадали. Събиране на доказателства и свидетели

Реабилитация и предсрочно освобождаване

Предлагаме правна помощ и представителство в производство по условно предсрочно освобождаване. Предлагаме защита в производство по реабилитация. Заличаване на полицейска регистрация...

Обезщетения за неоснователни обвинения

С нас ще получите максимални обезщетения, че неоснователно Ви е повдигнато обвинение. Жалби до Европейския съд по правата на човека, в Страсбург. Обезщетения при неоснователно задържане..

Кои сме ние?

Нашата наказателна адвокатска кантора разполага с изключително квалифициран и опитен екип от адвокати, които обединяват професионализъм, съобразеност с най-новите законови промени и неспирна ангажираност към правата и интересите на клиентите.

Намерете наказателен адвокат сега

Телефонен номер

0876888878

Работно време на офис в София

9:30ч. - 18:00ч.

0876888878