Услуги – Адвокат Наказателно Право

услуги, които предлагаме

Ние осигуряваме най-добрите наказателно-правни услуги за нашите клиенти.

Нуждаете се от добър наказателен адвокат, с опит и професионализъм? Вие сте на точното място.

Съдебно представителство

Предлагаме защита в съдебната фаза на наказателния процес. Защита пред районен, окръжен, апелативен и върховен съд. Ако срещу Вас има внесен обвинителен акт следва незабавно да се свържете с нас, защото следва да се очертае линия на защитата ви..

Задържане под стража за 72 часа

Може да бъдете задържан за24 часа и 72 часа, като мярката може да бъде удължена от съда. Често задържането е с призовката. Ако получите призовка да се явите на разпит, е важно веднага да се обърнете към адвокат, за да можете да отидете със защитник на раз...

Обжалване на мярка за неотклонение

До 72-рия час прокурорът прави искане до съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение задържане под стража. Насрочва се съдебно заседание. Защитата е задължителна, тък като сте лишени от свобода и това положение може да бъде потвърдено от съда..

Защита пред разследващи органи

Имаме богат опит и оказва правна помощ и защита, изразяващи се в процесуално представителство, защита и съдействие пред разследващи органи в наказателния процес на обвиняеми и пострадали. Събиране на доказателства и свидетели

Реабилитация и предсрочно освобождаване

Предлагаме правна помощ и представителство в производство по условно предсрочно освобождаване. Предлагаме защита в производство по реабилитация. Заличаване на полицейска регистрация...

Обезщетения за неоснователни обвинения

С нас ще получите максимални обезщетения, че неоснователно Ви е повдигнато обвинение. Жалби до Европейския съд по правата на човека, в Страсбург. Обезщетения при неоснователно задържане..

Защо да избереш нашата наказателна адвокатска кантора?

АБОНАМЕНТНИ ПЛАНОВЕ

Адвокатската кантора предлага абонаментни планове за обслужване на своите клиенти. Защита по наказателно, административно, административно-наказателно и търговско право. С нас получавате цялостно правно обслужване на високо ниво.

Основно

лв.800/ на месец

  • С настоящото обслужване получавате компетентни адвокатски консултции и правна помощ, по различни правни възпрози, в определено време
popular

Стандартно

лв.1200/ на месец

  • С настоящото обслужване получавате компетентни адвокатски консултции и правна помощ, съдебно и извънсъдебно представителство.

Разширено

Лв.2300/ на месец

  • Получавате компетентни адвокатски консултции, съдебно и извънсъдебно представителство.Извънсъдебно обжлаване на актове. Увастие на юрист в сделките ви.

Намерете Добър наказателен адвокат
Обадете ни се по всяко време

ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР:

0876888878